Tastatura + miš Hama “Cortino”, žična

SKU: B4134958 Kategorija:

Moderan set tastature/miša za sve svakodnevne racunarske zadatke Tastatura punog formata sa ravnim tipkama i mekim potezom nije potreban dodatni softver – samo se povežite i pokrenite Miš sa senzorom od 1000 dpi sa bosansko-hercegovackim layoutom Opticki senzor visoke rezolucije osigurava preciznu i tecnu kontrolu pokazivaca miša Kontrola multimedijalnih funkcija pritiskom na dugme preko druge dodjele Fn tastera – bez potrebe da prolazite kroz sistemska podešavanja

27,00 KM

10 na zalihi

10 na zalihi

Kontaktirajte nas

Drinex d.o.o.

43. Drinske brigade br.12E

73000 Goražde, Bosna i Hercegovina

Email: [email protected]

Kontakt. +387 38 240 530

Dostava i povrati

Dostavljanje proizvoda na području BiH se vrši na ugovorenu adresu uz napomenu da troškove poštarine snosi kupac, a koji će biti jasno naznačeni i odvojeni od cijene artikla, ako drugačije ne bude definirano, osim za narudzbe u iznosu preko 200,00KM, u kojem slučaju Prodavač snosi troškove poštarine unutar BiH.

Više detalja na ovdje

Način plaćanja

Način plaćanja pouzećem: ova opcija vam omogućava da izvršite plaćanje nakon što vam roba bude dostavljena na adresu. Plaćanje vršite direktno Dostavljaču robe ili ovlaštenom dostavljaču koji vam izdaje potvrdu plaćanja i uručuje proizvod(e) s pratećom dokumentacijom te fiskalni račun. Plaćanje se vrši isključivo u konvertibilnim markama u važećim apoenima valute.

Način plaćanja: jednokratno plaćanje karticama MasterCard, Maestro, Visa, itd.

Tehničke specifikacije

Proizvođač

Opis artikla