VIVAX COOL, klima uređaji, ACP-12CH35AEMI+ R32

SKU: ACP-12CH35AEMI+ R32 Kategorija:

ACP-12CH35AEMI+ R32, Kapacitet hlađenja 3,52 kW, Kapacitet grijanja 3 ,81 kW, Rashladno sredstvo R32, Energetska klasa hlađenja A++,Energetska klasa grijanja A+, Područje rada -15°C-50°C

758,00 KM

1 na zalihi

1 na zalihi

Kontaktirajte nas

Drinex d.o.o.

43. Drinske brigade br.12E

73000 Goražde, Bosna i Hercegovina

Email: [email protected]

Kontakt. +387 38 240 530

Dostava i povrati

Dostavljanje proizvoda na području BiH se vrši na ugovorenu adresu uz napomenu da troškove poštarine snosi kupac, a koji će biti jasno naznačeni i odvojeni od cijene artikla, ako drugačije ne bude definirano, osim za narudzbe u iznosu preko 200,00KM, u kojem slučaju Prodavač snosi troškove poštarine unutar BiH.

Više detalja na ovdje

Način plaćanja

Način plaćanja pouzećem: ova opcija vam omogućava da izvršite plaćanje nakon što vam roba bude dostavljena na adresu. Plaćanje vršite direktno Dostavljaču robe ili ovlaštenom dostavljaču koji vam izdaje potvrdu plaćanja i uručuje proizvod(e) s pratećom dokumentacijom te fiskalni račun. Plaćanje se vrši isključivo u konvertibilnim markama u važećim apoenima valute.

Način plaćanja: jednokratno plaćanje karticama MasterCard, Maestro, Visa, itd.

Tehničke specifikacije

Proizvođač

Garancija

Opis artikla

Provjerite zašto su Vivax klima uređaji najprodavaniji u Hrvatskoj. M design serija predstavlja dokaz da Vivax klima uređaji i u najnižem cjenovnom razredu nude puno više od konkurencije. Posebna 3D inverter tehnologija omogućuje znatne uštede energije, tihi rad i dugotrajnu kvalitetu. Unutarnja jedinica ima BIO filter i filter prašine što ječini zrak koji udišete vrlo čistim dok vanjska ima sasvim novu konstrukciju koja je sada još tiša i otpornija na vanjske utjecaje. Sve to u energetskoj klasi A++ u hlađenju i A+ u grijanju. Uz sve navedeno,uz kupnju WiFi modula, ovaj uređaj je i WiFi upravljiv.