Skener EPSON WorkForce DS-1660W

SKU: B11B244401 Kategorija:

Kombinacija plošnog skenera i udobnost automatskog posluživača listova kapaciteta 50 stranica omogućuje skeniranje širokog raspona složenih dokumenata, uključujući knjige, uvezene dokumente, putovnice i osjetljive predmete uz brzo i jednostavno skeniranje stogova uredskih dokumenata. Zbog malih dimenzija može se postaviti u recepciju te u okruženja koja su okrenuta kupcima, a može se iskoristiti i u radnim skupinama u uredu. Wi-Fi and Wi-Fi Direct spojivost skenera DS-1660W pružaju iznimnu udobnost organizacijama koje žele implementirati namjensko rješenje za skeniranje kojem može jednostavno pristupiti mnogo ljudi. Uz omogućeni NFC koristite Epson Scan App da preuzmete upravljanje svojim mobilnim uređajem – zatim uredite i poboljšajte digitalne slike prije spremanja i dijeljenja. Jedan od najbržih skenera u svojoj klasi uz brzinu skeniranja od 25 str./min. USB 3.0 spojivost znači da nema usporavanja, čak i pri skeniranju u visokoj rezoluciji od 300 dpi. Skenirajte obje strane stranice uz mogućnost obostranog skeniranja za veću udobnost. Izradite do 30 zadataka uz opcijsku mrežnu ploču i skenirajte izravno na lokacije na poslužitelju, usluge u oblaku i Microsoft SharePoint. Uključeni Epsonov softver omogućuje izlaz dvojne slike; skenirajte jednom i pošaljite na dvije različite lokacije. Model DS-1660W potiče i jednostavno skeniranje jednim dodirom u mape, e-poštu, na račune pohrane na mreži2 i više.

730,00 KM

2 na zalihi

2 na zalihi

Kontaktirajte nas

Drinex d.o.o.

43. Drinske brigade br.12E

73000 Goražde, Bosna i Hercegovina

Email: [email protected]

Kontakt. +387 38 240 530

Dostava i povrati

Dostavljanje proizvoda na području BiH se vrši na ugovorenu adresu uz napomenu da troškove poštarine snosi kupac, a koji će biti jasno naznačeni i odvojeni od cijene artikla, ako drugačije ne bude definirano, osim za narudzbe u iznosu preko 200,00KM, u kojem slučaju Prodavač snosi troškove poštarine unutar BiH.

Više detalja na ovdje

Način plaćanja

Način plaćanja pouzećem: ova opcija vam omogućava da izvršite plaćanje nakon što vam roba bude dostavljena na adresu. Plaćanje vršite direktno Dostavljaču robe ili ovlaštenom dostavljaču koji vam izdaje potvrdu plaćanja i uručuje proizvod(e) s pratećom dokumentacijom te fiskalni račun. Plaćanje se vrši isključivo u konvertibilnim markama u važećim apoenima valute.

Način plaćanja: jednokratno plaćanje karticama MasterCard, Maestro, Visa, itd.

Tehničke specifikacije

Proizvođač

Garancija

Opis artikla

Namjena Poslovna upotreba

Vrsta skenera Stolni skener

Tehnologija skeniranja CIS – LED

Brzina skeniranja od 21 do 30 str/min

Brzina skeniranja dodatno 25str/min

Dnevni kapacitet skeniranja 1500 stranica

Maksimalna dimenzija skeniranja A4

Povezivanje WiFi direkt

Povezivanje dodatno , USB 3.0, WLAN

Automatsko obostrano skeniranje Da

Rezolucija 600 dpi x 600 dpi

Automatski ulagač dokumenata DA

Standardni ulazni kapacitet 50 listova

Dimenzije (Š x D x V) 451? x 315 x 120 mm

Specifikacije https://www.epson.eu/products/scanners/business-scanners/workforce-ds-1660w